«

»

Mar 10 2011

May the G-farce be with you, Mr. Lăzăroiu!

Recunosc faptul că-i urmăresc aventurile domnului Lăzăroiu cu nedisimulat interes. Capacitatea de a găsi cîte o justificare pentru fiecare agerime a șefului său merită toată admirația. Tre’ să apreciezi efortul, mai ales cînd e atît de lipsit de finalitate. Deși n-aș vrea să exagerez cu aprecierile. After all, propaganda is not rocket science.

Nu pot să-l las netaxat, însă, pe partea de educație în fizică. Mai ieri, în loc să dea și el c-o floare în toate femeile președintelui, să-i spună o poveste cu Albă-ca-Zăpada lu’ aia mică de la Bruxelles, omul s-a băgat în figuri de stil cu rachete… și continuarea o găsiți aici.

8 comments

Skip to comment form

 1. Guta Yodda

  powned!

 2. catalin

  M-o pus dracu’ sa dau click pe articolul original. Un singur lucru e sigur: omul e timpit. Si ca orice timpit care se respecta, trebuie sa se dea fudul. Pacat mai Tata ca-ti pierzi timpul cu asa ceva 🙁

 3. badmf

  lazaroiu are sigur punct g

 4. lympezis

  De ce naiba il bagi in seama pe cretinul asta din Moinesti, despre care, daca intrebi, ai sa afli ce era…a ajuns si asta mare personaj? Ce naiba taticu’, ne batem joc de noi in halul asta? “Motor bazat pe accelerare de ioni”….si asta e consilier prezidential…il sfatuieste pe conducatorul suprem…ma duc sa ma spanzur…sau, mai bine, plec din tara.
  Cretinul asta crede ca daca vomita pe gura lucruri pe care analfabetii romani (cei 40% care inca stiu ca Soarele se invarte in jurul Pamantului) sau care scot limba unor pizde proaste prin cluburi, asta merge cu toata lumea.
  Cum nu-l scuipa nimeni in gura pe zeroidul asta?

  1. Tata Uraniu

   Scuze, dude, abia acum am ajuns acasă. Velcome around. Cît depre ce zici, hear-hear. Aștept să-mi mai povestești.

 5. neamtu tiganu

  L-am lovit si eu pe contributors, de fapt doar i-am dat niste citate din cursu de Rachete, mi-au publicat comentariu si mai apoi mi l-au sters.. De ce oare se baga unii in chestii de care nu au habar? isi imagineaza ca citind la repezeala pe Wikipedia pot intelege lucruri pt. care iti trebuie ani sa le inveti?

  1. Tata Uraniu

   Asta e, măi neamțule, unii n-au cu cine și n-au unde, da’ au cu ce. Și atunci o țin langa. Noi să fim sănătoși, că la ei nu mai e cazu’.

 6. ANdi

  daca tot ai dat-o si cu engleza, trebuia mentionat ca poate explicatiile lui sunt corecte daca vrei sa ajungi pe “the path to Uranus”, si mai departe nu m-as baga, ca it can get messy…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rsimon56/public_html/sciencefriction.ro/wp-content/plugins/smilies-themer-toolbar/smilies-themer-toolbar.php on line 450