«

»

Nov 23 2011

Rotația Terrei nu modifică Păsăric-Lăți-Lungimea drumului

Bă tată Uraniu tu nai rude și copi? Ce mă iei pă mine cu dintrastea? Eu am crezut în tine, că sînt și io cititor mai in teligent decît ceilanți, mai exact ca boul de socri-miu, deci am aflat de pe blogu’ matale despre ce-ai zis că se învîrte pămîntu sup noi, ceia ce simțeam și ieu uneori, da numa după vermut cu șanpanie. Deci să ști de ce te omor: fincă io sînt șofer pe Tyr și m-am dus de la Iași la Mehendinți deci de la est la vest întrun sens de rotațe a Terrii care se învîrte, dupe care m-am și întors tot de la Mehendinți la Iași. Care am fost apsolut sigur că ori la dus, ori la întors, mă ese mai eftin cu motorina, fincă de rotație, deci am calculat io cu aprocxcsimație diferența care ar eși dupe învîrteala pămîntului și am consumat-o cu o brunetă, plus șaormi, beri și cea mai fost în cameră la hotel. Acuma la sfîrșit șefu me-a zis că legile fizici e un rahat, deci casă plătesc diferența și în plus mai exact am loat și lăți. Ce mă fac, că dîn caoza ta mă scarpin de ese fum?

Văleleo Vălelei, tot de la aotobază

Dragă Văleleo, pe partea științifică, te-ar fi ajutat să citești povestea de aici, care spune exact pe dos, că Pămîntul NU se învîrte sub noi. Tot aici explicam cum și Iașiul, și Mehedințiul, și camionul sînt afectate exact la fel de rotația Pămîntului. Deci cît ai făcut matale un kilometru prin spațiu din cauza învîrtelii Terrei, a făcut și Iașiul unul. Sau Mehedințiul. Deci contează numai viteza și distanța parcursă față de șosea. Bine, în linkul de mai sus era vorba despre avioane, dar ideea e aceeași: legile fizicii nu sînt deloc rahat, deși uneori te fac de cacao. Dacă nu le știi. Pe partea (bolii cu transmitere) socială, soluția e simplă: 1% permetrină sau piretrină. Mai ai nevoie de un pieptene foarte des sau de o lamă (te prinzi tu ce să faci cu ele) și de sterilizarea hainelor/lenjeriei, de care nu te atingi două săptămîni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/rsimon56/public_html/sciencefriction.ro/wp-content/plugins/smilies-themer-toolbar/smilies-themer-toolbar.php on line 450